Babysit

Als jonge meid wil je best wel wat bijverdienen en toen ik een advertentie zag hangen in de buurtwinkel oor een babysit, heb ik meteen gereageerd. En natuurlijk die advertentie meegenomen want ik wil de enige zijn. Dus word ik aangenomen om op een kleine meid te passen als haar pa en ma gaan stappen. Het zijn maar enkele uurtjes en voornamelijk in het weekend. Het brengt niet veel maar meer dan niks. Dus op een zaterdagavond sta ik tegen 7 uur voor de deur en wordt ik binnengelaten. De kleine meid zit te spelen in de box en glimlach naar me. Wat later doet haar ma, Sanne, haar in bad en ik kijk toe. Dan gaat de pyjama aan en gaat ze slapen met haar knuffels. Tegen achten gaan de ouders weg en heb ik het rijk voor me alleen. Cola, koekjes, chips en meer staan voor me op tafel. Ik zet de tv aan en zoek op netflix. Dan zap ik naar andere kanalen maar vind niks wat leuk is. Dan valt mijn oog op een cd speler. Er zit een cd-tje in. Op het doosje dat erbij ligt, staat dat het een natuurfilm is. Ik druk op start en even later kan ik mijn ogen niet geloven. Wel opgenomen in een natuurlijke omgeving ofschoon in het paradijs toch wel veel natuur te zien is. maar je ziet er ook adam en eva. In hun eigen kostuumpje, hihi. Ik heb best wel eens een blote vrouw gezien; ja ik hoef maar in de spiegel te kijken als ik naakt ben maar een blote man zelden. Alleen bij het zwemmen. Enfin, de film gaat verder en zij raakt opgewonden van die bloterik. Ze voelt duidelijk de kriebels in haar strakke buikje en haar hand gaat vandaar naar boven naar haar borsten. Maatje B of C denk ik. Ze staan gespannen en haar tepels springen eruit. Net zoals bij mij soms als ik ook kriebels krijg van iets, hihi. Ik vind het best wel een schoonheid met lange haren tot op billen. Dan voelen haar tepels hard en gaat haar andere hand naar onder naar haar driehoekje tussen haar slanke benen. Ze blijft nog even staan maar bedenkt zich en gaat in het gras liggen.

Ze zzzzzucht en doet haar dijen wat uit elkaar zodat je haar vrouwelijkheid kan bewonderen. Een mooi spleetje in het midden en twee zacht roze lipjes ernaast. Er komt een druppeltje vocht naar buiten en ze wrijft dat over haar lipjes. Haar andere hand voelt nog steeds aan haar borsten en ze knijpt in haar knopjes die nog harder worden en puntig.de ronde cirkels er omheen worden rood en groter. Met de ogen dicht ligt ze te genieten van haar rondingen en welving onderaan haar buikje. Ze spreidt haar dijen nu meer zodat ze beter bij haar lipjes kan en gaat met een vinger langs, over en glijdt naar binnen. De vinger komt kletsnat weer naar buiten en ze wrijft het geile vocht over haar lippen. Onder en boven want ze proeft het sap uit die mooie vrucht. Dan komt die Adam ook eens kijken en ziet haar bezig. Hij gaat nu de kriebels voelen en voelt beneden iets omhoog komen en stijf worden. ik vraag me intussen af wat ik heb gedaan door dit op te zetten. Pppppfff. Ik krijg het ook warm als ik dit zie. Eens zien hoe het verder gaat. Zijn mannelijkheid groeit gewoon in zijn hand. En dan zie ik een knobbel erbovenop zitten met een paarse rand. Zijn hand gaat heen en weer over zijn dinges en die groeit nog steeds. Opeens schudt hij heen en weer met zin hele lichaam en komt er een witte vloeistof naar buiten gespoten. Met een flinke straal spuit hij dat over haar heen. Die meid in het gras wrijft het nu uit over haar hele buikje en borsten en vindt het wel lekker, zie ik. Ik krijg het plots gloeiend heet overal en weet niet wat er met me aan de hand is. ik zit vol met kriebels en zoek waar dat toch vandaan kan komen. Het jeukt overal in me. In de film gaat die eva verder met haar hand haar borsten kneden en vingers naar onder naar binnen en naar buiten, zodat ze kletsnat wordt. Ook bij haar groeit iets en komt wat naar buiten. Ik heb dat nog nooit gezien bij mij. Dan begint ze te wippen en gaan haar billen omhoog en omlaag. Maar dan gaat ze staan met haar vingers nog in haar vrouwzijn en buigt haar buikje naar voren. Ik zoek nu ook in mijn slip naar iets. Wat een heerlijk gevoel is dat. Ze siddert helemaal en ik nu ook en zij masseert met haar vingers haar heuvel en daaronder. Dan spuit ze met een schreeuw ook haar vocht weg en zucht voldaan. Einde film. Ik ga nog even door maar word kletsnat. Ik ga naar de keuken om wat keukenpapier te pakken om mijn hand en slip droog te maken. Ik zap terug naar de tv, drink wat cola en neem wat chips. Dan val ik in slaap totdat de stappers binnenkomen. Ze vragen hoe het was en geven me mijn “loon”. Dan ga ik naar huis en zeggen Tot de volgende keer? Ja graag.
En die is er gauw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *