Spijt na gisteren?

Het begon allemaal omdat Helena mijn stiefdochter die door haar moeder jaren terug bij mij, Peter, min of meer is achtergelaten, je zou haast denken gedumpt, die kleine meid, nou ja ze is 19 maar ik zie haar nog echt als mijn kleine meissie. Ook al is ze eigenlijk geen vlees of bloed van mij, heb haar al jaren grootgebracht met veel liefde en respect. Ze zou met mijn toestemming haar vriendin uitnodigen. Een erg leuke meid kwam slapen, Sandra, eigenlijk best wel meer dan een leuke meid. Een stel geile beesten is het geworden binnen no time. Vanaf het moment dat de meiden samengingen zonnen was het hek van de dam. Sandra met haar stralende lichaam daagde mij uit, nou dat heeft ze later geweten, ik ook trouwens, heb nadien in jaren niet zo vast geslapen, ja echt als een blok het ik vast geslapen van oververmoeidheid. Ook Helena nam later deel aan de uitspattingen. Ook al wilde ik ze in het begin tegenhouden mijn jarenlange opgekropte hormonen dachten er duidelijk anders over. Van hun onzekerheid was in korte tijd niet veel meer over.

Tenslotte waren ze beiden al in de leeftijd van 19 lentes. Weerstand kon, Nee eerlijk gezegd wilde, ik er ook niet aan geven. Vooral niet na de eerste aanrakingen van hun huid, hun fluweelzachte gleufjes en de parmantige borstjes met hun rosé rozetten daarop de keiharde tepels die ik masseerden binnen no-time, ook hun trillende vingers van opwinding die onderzoekend die speciale aandacht aan mijn lul spelend besteden deden mij grenzen verleggen. Nadat we staande de kast en de koelkast geplunderd hebben met ons drieën later we ons neer in de zithoek vroeg ik wat de dames eigenlijk wilde gaan doe de rest van de dag. Nou :zegt Helena, ga je mee shoppen? Ik wil nu echt wel eens een setje lingerie kopen die past bij mijn vrouwelijkheid. Even kijk ik verwonderlijk naar haar rechtstreekse uitspraak. Ja lijkt me ook wel iets om aan te schaffen zijn woorden die Sandra gelijk erop aansluit. O? zeg ik, waar willen de dames dan heen? Enig idee? Weet je een leuke winkel, Peter hoor ik Helena gelijk vragen. Ik moet even nadenken, ja misschien wel :zeg ik gelijk. Gaan we dan samen shoppen vraagt ze gelijk. Ja waarom niet zeg ik, het lijkt me best leuk om met jullie de stad in te gaan. nou weet ik dat de meiden snel uit de kleren kunnen gaan, maar dat ze snel zich om kunnen toveren van wonderschone eva figuurtjes naar oogverblindende vrouwen dat heb ik nog niet meegemaakt, deze verandering was in no-time gebeurt, ook ik moest me dus aankleden, de keuze was niet zo moeilijk. Dus al snel reden we richting de winkels, opgewonden kwekkend hoor ik de meiden te keer gaan in de rit. De auto in de parkeergarage was al snel een verleden, gearmd loop ik met twee schoonheden door de drukte, ik zie menigeen achteromkijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *